Hvor vil du hen?

Med coaching får du hjælp til at skabe fokus og handling i din livssituation – lige præcis hvor du er, lige nu. Igennem samtale og sparring finder vi din vej til forandring, undersøger hvad der forhindrer dig, og lægger en plan for dine næste skridt.

Din vej til fokus og handling

Med coaching får du hjælp til at skabe klarhed, fokus og handling i din livssituation – lige præcis hvor du er, lige nu. Igennem samtale og sparring finder vi din vej til forandring, undersøger hvad der forhindrer dig, og lægger en plan for dine næste skridt.

Coachingsessioner 1:1

Vi bærer alle på en rygsæk. En rygsæk fyldt med historik, mønstre og overbevisninger, som er med til at designe vores adfærd, vores valg og måde at leve på.

Når vi beslutter at arbejde med os selv og vores valg og fokus i livet, er den rygsæk en del af arbejdet. Også selvom den kan føles tung til tider, og forhindre dig i at finde din videre vej.

Den gode nyhed er, at du kan gøre noget ved det. Og du behøver ikke at gøre det alene.

Med coaching får du hjælp til at skabe fokus og handling i din livssituation – lige præcis hvor du er, lige nu. Igennem samtale og sparring finder vi din vej til forandring, undersøger hvad der forhindrer dig, og lægger en plan for dine næste skridt.

Coaching hos LifeDesign

Jeg er certificeret ACTP Manning Coach, og har i mange år studeret og arbejdet med adfærdsdesign, vanepsykologi og forandringsprocesser, samt en yogalæreruddannelse med i bagagen.

Coachingsessionerne foregår fysisk i min praksis i Silkeborg, eller online, hvilket jeg også har utrolig god erfaring med. Der er mange fordele ved online coaching:

  • Det, at du sidder i trygge og kendte omgivelser, giver os nemlig mulighed for at fokusere på det, som samtalen handler om.
  • Du sparer tid og planlægning inden og efter vores session
  • Ingen udgifter til transport
  • Større fleksibilitet da din geografiske placering ikke er vigtig

Jeg er igennem år og mange sessioner trænet i at skabe et virtuelt rum, hvor du føler dig tryg, og hvor vi både ser og mærker hinanden lige så godt som i et fysisk rum.

Det kræver ingen teknisk snilde hos dig at deltage i en online session – Inden vores session vil du modtage et link til Zoom som du blot skal trykke på, og godkende lyd og billede. Ønsker du ikke at være “på” online, klarer vi også det.

FYSISK LOKATION: Min hyggelige praksis finder du på HG Junkersvej 13 i Sejs, lige udenfor Silkeborg.


Jeg tror på at vores livsdesign er i evig forandring, fordi vi ændrer os som mennesker gennem hele livet – vores værdier, vores ressourcer og vores mål og drømme.
Uanset hvad dit udgangspunkt er, er du velkommen i min praksis.


Det kan coaching give dig

– Større klarhed omkring din situation og dig selv

– Nye forudsætninger for at skabe forandringer i dit liv

– Større selvindsigt og et stærkere fokus

– Bedre kontakt til dig selv, dine grænser og ressourcer

– Konkrete værktøjer til at skabe handling

– Større forståelse af dig selv, dine værdier og fokus i livet

– Større overskud til dig selv og dine omgivelser

– Fornemmelsen af at bevæge dig imod det, du ønskerMin baggrund for coaching

Jeg er uddannet coach fra Sofia Manning, som er førende indenfor branchen og anerkendt som udbyder af kvalitetsorienteret uddannelse med international ACTP akkreditering hos ICF. Uddannelsen består hhv. af teoretisk undervisning på højt niveau, og træning i praksis med medstuderende og klienter under supervision af coachtrænere.

Hos LifeDesign tilbyder jeg coaching til privatpersoner og teams. Efter 15 år i det pulserende erhvervsliv indenfor detailbranchen, servicefag, kulturlivet, events og marketing/kommunikation, besluttede jeg mig i 2019 for at supplere min alsidige arbejdserfaring med en BA indenfor forandringsprocesser, innovation og adfærdsdesign.

Forandringer og valg har altid interesseret mig. Vores evne til at vælge, prioritere og tilpasse os forandringer, som vi enten selv vælger, eller valg der bliver påført os udefra – uanset hvor forandringen kommer fra og hvad den kræver, er vores perspektiver, ressourcer og bevidsthed afgørende for resultatet og vejen dertil.

Efter endt BA, supplerede jeg i 2021 min uddannelse og erhvervserfaring med en international certificering som coach fra Sofia Manning. Uddannelsen er internationalt anerkendt via ICF (International Coach Federation), og mit arbejde overholder derfor også de officielle standarder ift. etik, lovgivning og kvalititetssikring.


Anbefaling LifeDesign
Anbefaling LifeDesign
Anbefaling LifeDesign


Skal vi følges?

Cover for LifeDesign
334
LifeDesign

LifeDesign

Klarhed, fokus & handling gennem Coaching og Yoga.

2 weeks ago

LifeDesign
Sidste aften i Spanien på PA job efter 14 dage på farten 💪🏻Master modul i SkyggeCoaching, familiefest og en god uge som PA for @jozeelucca på hendes uddannelse 🤍Det har været intenst, lærerigt, smukt og fyldt med alverdens slags opgaver, og nu glæder jeg mig til at komme hjem til basen og mine allerkæreste 💗Hvis jeg kunne tage bjergene og den varme duft af vilde krydderurter med hjem til jer, gjorde jeg det. På gensyn i den forårsgrønne bøgeskov! 🌿.#klarhed #fokus #handling #livsdesign #kvindeligiværksætter #livetsomPA #selvstændigekvinder #entrepreneurlife #iværksætter #iværksætteri #coaching #personligassistent #bosslady #selvstændig #lifebalance #livsbalance #integrity #livsværdier #coachingbusiness #livsdesign #adfærdsdesign #designingyourlife #entrepreneur #coach #yoga #sup #lifedesign See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

LifeDesign
Når det, du frygter, ikke er farligt… 👀Selvkærlighed og selvomsorg er meget mere end varme fodbade og chokolade på sofaen. Det er også de barske valg. 👉🏻 Der, hvor vi mærker at noget kalder på forandring. Hvor vi må turde tage chancen for at skuffe andre, for at passe på os selv. Hvor der skal vælges til og fra.Jeg har selv mærket det igennem mit sygdomsforløb, hvor koldsveden og overspringshandlingerne stod i kø, når der skulle aflyses yogatimer og møder.Frygten for at skuffe andre og bryde deres tillid, når jeg ikke slog til.Og den er barsk – for mig. Det vildeste, varmende og vidunderlige skete bare. For jeg blev mødt af alt det modsatte – kærlighed, forståelse og støtte 💗Ikke nok med at jeg endnu en gang blev bekræftet i at jeg omgiver mig med skønne mennesker – jeg blev også bekræftet i at jeg har designet mit arbejdsliv som selvstændig helt rigtigt.👉🏻 Måske du også kender til frygten for ikke at slå til? For at skuffe andre, og selv betaler for høj en pris istedet?Så håber jeg mit opslag kan støtte DIG i at turde forandringen 🤍.#klarhed #fokus #handling #livsdesign #kvindeligiværksætter #livetsomPA #selvstændigekvinder #entrepreneurlife #iværksætter #iværksætteri #coaching #personligassistent #bosslady #selvstændig #lifebalance #livsbalance #integrity #livsværdier #coachingbusiness #livsdesign #adfærdsdesign #designingyourlife #entrepreneur #coach #yoga #sup #lifedesign See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

LifeDesign
Måske du synes her har været lidt stille, og så har du ret…Jeg har nemlig ikke været på toppen.En blanding af at livet sker og sygdom, har tæret på energien og så er der kun et at gøre – at trække stikket for en stund.Livet sker… og alle har deres egne kampe at bokse med. De sociale medier kan nemt give et misvisende billede af at alt er glitter og glimmer. Og livet er jo meget mere nuanceret end det 🤍Jeg er godt på vej tilbage til mig selv, med al den læring de sidste måneder har givet med 🥀 Måske “mig selv” i en ny form? Ihvertfald øver jeg mig i at tage mig lidt mere tid. Til mig selv, til at være og til at gøre.At leve lidt langsommere. Lidt mere nærværende.Lige nu er jeg landet på opgave med en af mine skønne PA klienter i Spanien, og her er altså ret så rart at være. Tak til dig fordi du stadig er med herinde 🤍 God weekend!.#backontrack #slowliving #klarhed #fokus #handling #livsdesign #lifebalance #livsbalance #livsværdier #kvindeligiværksætter #selvstændigekvinder #entrepreneurlife #iværksætter #iværksætteri #coaching #personligassistent #selvstændig #livsdesign #adfærdsdesign #designingyourlife #entrepreneur #coach #yoga #sup #lifedesign See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

LifeDesign
Hvis du føler dig lidt alene som kvindelig iværksætter, er der en årsag.Vi er nemlig en minoritet i Danmark.👉🏻 Kun 27% af danske iværksættere er kvinder – og derfor kan følelsen af ensomhed nemt blive en del af livet.Warning: det her er en af mine kæpheste, og lige pt nørder jeg en del i området 🔥 For netværk og rollemodeller er så VIGTIG for at vi kan trives og udvikle os i vores livsdesign som selvstændige og iværksættere.Jeg ser det i mit arbejde som PA for soloselvstændige kvinder, og jeg ser det i mit netværk og coachingsessions – hvordan vores identitet, vores forretningsmodel, prissætning og vores FOKUS og udvikling får nye vilkår, når vi har nogle at gøre det sammen med, til at sparre med og turde HANDLE.Enig? Så smid gerne et ❤️ i kommentaren, og lad os få budskabet ud – sammen 💪🏻.#klarhed #fokus #handling #livsdesign #lifebalance #livsbalance #integrity #youdoyou #livsværdier #coachingbusiness #kvindeligiværksætter #selvstændigekvinder #entrepreneurlife #iværksætter #iværksætteri #coaching #personligassistent #bosslady #selvstændig #livsdesign #adfærdsdesign #designingyourlife #entrepreneur #coach #yoga #sup #lifedesign See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

LifeDesign
Kvinde er kvinde bedst 🤘🏻…måske du kender det modsatte udsagn? 👀Jeg mærker en stærk tendens i iværksættermiljøet til at tiden skifter. Til at vi bliver bedre og bedre til at hjælpe og støtte hinanden, og et FOKUS på at ville hinanden det godt 🫶🏻Det varmer mit iværksætterhjerte, for det er den eneste rigtige vej at gå – og det er hos os selv, den starter!👉🏻 Så spørg dig selv: Hvem kan jeg, idag – lige nu, hjælpe på deres vej? Med en støttende hilsen, en anbefaling, en adgang til netværk eller noget helt andet?Det betyder mere end du tror 💗.#klarhed #fokus #handling #livsdesign #sofiamanningcoach #balance #lifebalance #livsbalance #integrity #youdoyou #livsværdier #focus #coachingbusiness #yogabusiness #entrepreneurlife #iværksætter #iværksætteri #coaching #personligassistent #bosslady #selvstændig #livsdesign #adfærdsdesign #designingyourlife #entrepreneur #coach #yoga #sup #lifedesign See MoreSee Less
View on Facebook