Jeg tilbyder virksomheder

1:1 medarbejdercoaching 

Teamcoaching

Konflikthåndtering 

KontorYoga

En arbejdsplads hvor medarbejderne trives, er ikke bare mere effektiv og produktiv – den er også med til at skabe meningsfuldhed, samhørighed og fællesskab. Værdier, som er altafgørende for den enkeltes ståsted og balance i livet.
Når vi arbejder med coaching i teams, arbejder vi ud fra det mål, I som team ønsker at have fokus på. I forløbet faciliterer jeg rammerne, spørgsmål og opgaver, så I som deltagere kan comitte jer til at deltage aktivt og ærligt i processen..
Når vi laver KontorYoga har vi fokus på udstrækning, åndedræt og nærvær. Vi fokuserer aktivt på de områder af kroppen, der er særligt udsatte i stillesiddende arbejde, og skaber øget evne til at fokusere og generel trivsel og velvære.

Når du booker coaching af medarbejdere, teams, konflikthåndtering eller KontorYoga, får du ikke bare en ekstern samarbejdspartner indenfor coaching, adfærdsdesign og yoga.

Gennem 10 år har jeg arbejdet i små, mellemstore og store virksomheder, og har stor erfaring med forskellige virksomhedskulturer, forandringsprocesser og implementering af nye strategier eller handleplaner. Jeg har oplevet og håndteret på nærmeste hold hvordan menneskets adfærd og motivation bliver påvirket under forandringer – både udefrakommende eller indre.

Som samarbejdspartner for din virksomhed er det min fornemmeste opgave at bidrage med viden, værktøjer og ydelser, der skaber balance – hos det enkelte menneske eller i teams.

Jeg tror på at vi er hele mennesker, og at jo bedre vi er i balance med os selv som individer – jo bedre kollegaer, medarbejdere og medmennesker er vi.


Hvornår kan du med fordel booke mig ind?

Når du booke MedarbejderCoaching, TeamCoaching, Konflikthåndtering eller KontorYoga kan du gøre det i forskellige sammenhænge:

  • Inden problemerne opstår: Som en præventiv indsats, hvor du sørger for at bibeholde den gode virksomhedskultur I har, og sørge for at dine medarbejdere fortsat trives og er i overskud og i balance som mennesker. Som forberedelse til kommende forandringer i virksomheden.
  • Når problemerne er opståede: Hvis det er på tide at få gjort en indsats, og få udviklingen på rette vej. Når du booker mig som samarbejdspartner foregår det som en trepartsaftale, hvor du booker mig ud fra det behov, du kan se der er opstået. Dog er 1:1 MedarbejderCoaching i fortrolighed med klienten, og der vil kun blive videregivet de informationer, som medarbejderen er indforstået med.
  • Efter bølgerne har lagt sig: Måske er I på den anden side af en stor forandring i virksomheden, hvor der er behov for en ekstra indsats, som sikrer den positive udvikling fremadrettet. Måske har du medarbejdere som er tilbage efter en livskrise eller sygemelding, som du gerne vil sikre dig får adgang til værktøjer og viden, der kan hjælpe vedkommende til balancen på den videre vej.