Under 1:1 coachingsessioner af medarbejdere, lærer klienten sig selv bedre at kende, og får adgang til nye indsigter, perspektiver og handlemønstre, som skaber nye muligheder for forandringer og ny adfærd.

Der er mange fordele ved at bringe en ekstern coach ind i virksomhedens arbejde med medarbejdertrivsel, eksempelvis oplever klienten en tryghed og tillid i at coachen er udefrakommende og ikke en del af dagsordenen, og oplever dermed en større åbenhed og mulighed for at skabe forandringer.

Coaching af medarbejdere foregår som individuelle sessioner, enten hos virksomheden eller i min praksis i Sejs ved Silkeborg.

Hvordan foregår 1:1 coachingsession?

Sammen undersøger klienten og jeg hvad vedkommende har behov for at fokusere på i sit liv lige nu, hvad der forhindrer klienten i at opnå det, og hvad der skal til for at der kan skabes videre udvikling. Uanset om det er tale om en konkret problemstilling på arbejdspladsen eller i privatlivet, en sindstilstand eller en aktuel livssituation, får klienten under 1:1 sessioner kompetent og intuitiv sparring og coaching på det, der er vigtigt for at skabe resultater og forandringer.

Samtalerne er naturligvis fortrolige.

Hvor foregår medarbejdercoaching?

1:1 sessioner for medarbejdere kan enten foregå hos virksomheden, eller i min praksis i Sejs ved Silkeborg. Er sessionen med en sygemeldt medarbejder, kan det være en fordel for klienten at sessionen foregår i min praksis.

Pris

1 x 75 minutters medarbejdercoaching: 1200 kr.

Ved aftale om 3 sessioner eller mere, er prisen 950 kr. pr. session.

Priserne er eksklusiv moms.


Skal vi samarbejde?

Ønsker du at vide mere om hvordan jeg kan hjælpe medarbejderne i din virksomhed?

Så benyt kontaktformularen her, eller skriv direkte til mig på kontaktlifedesign@gmail.com.

Skal vi tage den direkte?

Så kontakt mig på tlf. 40105758 for en videre snak om jeres aktuelle situation og behov. Måske er vi et match?


    Måske er du også interesseret i…

    En arbejdsplads hvor medarbejderne trives, er ikke bare mere effektiv og produktiv – den er også med til at skabe meningsfuldhed, samhørighed og fællesskab. Værdier, som er altafgørende for den enkeltes ståsted og balance i livet.
    Når vi arbejder med coaching i teams, arbejder vi ud fra det mål, I som team ønsker at have fokus på. I forløbet faciliterer jeg rammerne, spørgsmål og opgaver, så I som deltagere kan comitte jer til at deltage aktivt og ærligt i processen..
    Når vi laver KontorYoga har vi fokus på udstrækning, åndedræt og nærvær. Vi fokuserer aktivt på de områder af kroppen, der er særligt udsatte i stillesiddende arbejde, og skaber øget evne til at fokusere og generel trivsel og velvære.