KontorYoga er medarbejdertrivsel – det er en vej til mennesker i balance, gode oplevelser sammen som kolleger, det er sundere krop og sind og mere velvære.

Som navnet antyder er det ganske simpelt yoga på kontoret, mødelokalet eller andre steder i jeres virksomhed – KontorYoga, som skaber mentalt og fysisk overskud og sænker stressniveauet.

Hvad er KontorYoga?

Når vi laver KontorYoga har vi fokus på udstrækning, åndedræt og nærvær. Vi fokuserer aktivt på de områder af kroppen, der er særligt udsatte i stillesiddende arbejde. Yoga for skuldre, nakke og ryg, som løsner op og skaber større smidighed og fleksibilitet. Øvelserne forebygger og hjælper på eks. spændingshovedpine, smerter i nakke og skuldre og stivhed i kroppen som følge af stillesiddende arbejde.

Vi sætter bevægelse i kroppens blodgennemstrømning, styrker kroppens led og arbejder gennem vejrtrækning, fysiske øvelser og mindset med at skabe mere overskud, øget evne til at fokusere og generel trivsel og velvære.

Hvem kan deltage i KontorYoga?

Alle medarbejdere kan deltage i KontorYoga, da yogaøvelserne er enkle, de tilpasses deltagerne og vises på forskellige niveauer. 

Jeg instruerer tydeligt undervejs, og har stort fokus på at skabe tryghed og en god oplevelse i min yogaundervisning. Også når det gælder yoga for virksomheder.

Hvornår kan KontorYoga foregå?

KontorYoga kan foregå alle tidspunkter på dagen, alt efter hvad vi aftaler. Feks. som en god, fælles start på arbejdsdagen, en “opkvikker” midt på dagen, eller en skøn måde at slutte arbejdsdagen, eller arbejdsugen, af på i fællesskab på arbejdspladsen.

Pris for KontorYoga

Der kan deltage op til 15 personer på holdet til nedenstående priser, flere er også velkomne til 150 kr. merpris pr. ekstra deltager.

Pris

  • 60 minutters KontorYoga: 1400 kr.
  • 10 x 60 minutters kontoryoga: 9.500 kr (950 pr. gang)

Har I sygemeldte medarbejdere, har I også mulighed for at investere i yoga som eneundervisning, med fokus på en stressforløsende praksis der tilpasses til den enkelte deltagers behov. Prisen for eneundervisning til virksomhedens medarbejdere, er den samme som til privat + moms. Se mere her

Firmayoga, kontoryoga, virksomhedsyoga, medarbejderyoga – kært barn har mange navne, men er i form og indhold det samme.


Skal vi samarbejde?

Ønsker du at vide mere om hvordan jeg kan hjælpe medarbejderne i din virksomhed?

Så benyt kontaktformularen her, eller skriv direkte til mig på kontaktlifedesign@gmail.com.

Skal vi tage den direkte?

Så kontakt mig på tlf. 40105758 for en videre snak om jeres aktuelle situation og behov. Måske er vi et match?