Vi træner på disse hold på begynder-niveau, så alle kan være med. Yogasekvenserne tager udgangspunkt i hatha-yoga, i en rolig SUP-venlig version, hvor øvelserne (Asanas) primært er siddende, knælende og på alle fire, og du vil blive instrueret ind i forskellige niveauer af smidighed, så alle kan være med.

Undervisningen foregår i stille vand, hvor den omkringliggende natur og de blide bevægelser under dig, holder dig mentalt og fysisk beskæftiget og nærværende i kroppen. At befinde sig i naturen er beviseligt afstressende i sig selv, og således er SUP Yoga både træning for krop og sind. 

Det kan anbefales at have prøvet at bevæge sig på et SUP board inden deltagelse, uden at du ligefrem behøver være erfaren. Er det din første gang på SUP board, vil jeg anbefale dig at tage en undervisning i SUP Basal Teknik. (Skriv til kontaktlifedesign@gmail.com for tider og priser)

Som i almindelig yoga tager SUP Yoga også udgangspunkt i at vi alle er forskellige, og undervisningen tilpasses niveau og individuelle forbehold.

FAQ

𝗠𝗮𝘅 𝗮𝗻𝘁𝗮𝗹 𝗱𝗲𝗹𝘁𝗮𝗴𝗲𝗿𝗲: 5

𝗨𝗱𝘀𝘁𝘆𝗿 𝗼𝗴 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗸: Vi mødes ved Ny Hattenæs, hvor du kan låne udstyr, eller medbringe eget; dvs. board, leash, padle og redningsvest. Selve yogaen udføres uden vesten i stille vand i nærheden af bredden, men vi bruger den under transporten til dagens yoga-spot.
(BEMÆRK at det er et lovkrav med vest, når du SUP’er)
Det er op til dig om du deltager iført våddragt eller badetøj/sportstøj der gerne må blive vådt. (Bomuld anbefales ikke) Medbring evt. skiftetøj, håndklæde, og noget at drikke efter undervisning.

𝗧𝗶𝗱: samlet undervisningstid er 1,5 timer, indeholdende en kort intro til SUP Yoga, SUP hen til lokation og forankring, Yoga og afsluttende meditation på boardet. Efter undervisning er du velkommen til at følges tilbage til udgangspunktet, eller fortsætte på egen hånd

𝗜𝗻𝘁𝗿𝗼𝗽𝗿𝗶𝘀: 125 kr. Tilmelding sker ved at beløbet overføres via mobilePay til 40105758, skriv navn og dato for deltagelse i overførslen. Er holdet udsolgt, opdateres det på det pågældende facebook-event.

𝗩𝗶𝗴𝘁𝗶𝗴𝘁 𝘃𝗲𝗱𝗿. 𝗮𝗻𝘀𝘃𝗮𝗿 & 𝘀𝗶𝗸𝗸𝗲𝗿𝗵𝗲𝗱: Deltagelse i undervisning og events arrangeret eller faciliteret af LifeDesign Yoga & SUP sker på eget ansvar. Arrangøren påtager sig derfor intet ansvar for personskader, skader på materiel eller øvrige skader. Deltagere og kursister står inde for at kunne svømme på forsvarlig vis, og er selv ansvarlige for egen sikkerhed på vandet, samt for at følge og respektere de sikkerhedsmæssige og trafikorienterede anvisninger fra den pågældende instruktør. Læs mere her