Denne undervisning er for dig, der gerne vil prøve SUP Yoga og samtidig få en intro til den  grundlæggende SUP Teknik.

Forudsætningen for en god SUP oplevelse er, at du kender dit board, ved hvordan du placerer dig korrekt, padler så du undgår skader og optimerer din fremdrift, og ikke mindst hvordan du bevæger dig sikkert rundt på vandet.

Disse ting gennemgår vi inden vi bevæger os ud på vandet, og padler til dagens SUP Yoga-spot. (Bemærk at dette er en reduceret SUP teknik intro i hht. SUP Yoga – ønsker du grundlæggende SUP Basal Teknik, kan du booke dette særskilt)

Vi træner på disse hold yoga på et niveau, så alle kan være med – også selvom du er helt nybegynder indenfor yogaen. Yogasekvenserne tager udgangspunkt i hatha-yoga, i en rolig SUP-venlig version, hvor øvelserne (Asanas) primært er siddende, knælende og på alle fire, og du vil blive instrueret ind i forskellige niveauer af smidighed, så alle kan være med. Undervisningen foregår i stille vand, hvor den omkringliggende natur og de blide bevægelser under dig, holder dig mentalt og fysisk beskæftiget og nærværende i kroppen. 

At befinde sig i naturen er beviseligt afstressende i sig selv, og således er SUP Yoga både træning for krop og sind.

Som i almindelig yoga tager SUP Yoga også udgangspunkt i at vi alle er forskellige, og undervisningen tilpasses niveau og individuelle forbehold.

FAQ

  • Max antal deltagere: 5
  • Udstyr og praktisk: Du medbringer eget board og udstyr til denne undervisning, dvs. board, leash, padle og redningsvest. Selve yogaen udføres uden vesten i stille vand i nærheden af bredden, men vi bruger den under transporten til dagens yoga-spot. (BEMÆRK at det er et lovkrav med vest, når du SUP’er) Det er op til dig om du deltager iført våddragt eller badetøj/sportstøj der gerne må blive vådt. (Bomuld anbefales ikke) Medbring evt. skiftetøj, håndklæde, og noget at drikke efter undervisning.
  • Tid: samlet undervisningstid er 2 timer, indeholdende en kort intro til SUP Yoga og SUP Teknik, SUP hen til lokation og forankring, Yoga og afsluttende meditation på boardet, samt transport tilbage.
  • Underviser: Anne Thomsen, certificeret yogaunderviser fra Zensitiv Yoga, SUP instruktør og SUP Yoga Instruktør fra Dansk Surf og Rafting Forbund.
  • Sted: Hattenæs, Julsøvej 5, 8600 Silkeborg