SUP er for at få pulsen op, for sjov og leg på vandet eller for at opnå roen og få en fredfyldt oplevelse i naturen

Hos LifeDesign kan du booke SUP Events for 2-5 deltagere, der vil dele en god oplevelse sammen på vandet


SUP Events

SUP TEKNIK SESSION

2 timers SUP Teknik Session for 2-5 deltagere inklusiv:

– Hvordan du håndterer du dit udstyr og dit board

– Basispositioner på boardet og skift imellem disse

– At placere dig, så du holder balancen

– Hvordan du bruger din krop, så du undgår skader og overbelastninger

– De basale padle-teknikker, så du undgår skader, evner at padle lige frem og selv bestemmer din fremdrift

– At lave forskellige vendinger på boardet

– De grundlæggende regler på vandet for SUP

– Hvordan du forholder dig til vejrets og vandets aktuelle situation

Læs mere om det praktisk under FAQ eller find svar på dine spørgsmål

Pris: 350 pr. deltager

(Leje af udstyr: + 50 kr.)

Priser

Du kan booke SUP Teknik Sessions for 2-5 deltagere. Har du ønsker til andre tilspunkter end kalenderen tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte mig.

SUP Teknik Session

Eksklusiv udstyr

2 Deltagere: 700 kr.

3 Deltagere: 1050 kr.

4 Deltagere: 1400 kr.

5 Deltagere: 1750 kr.

SUP Teknik Session

Inklusiv udstyr

2 Deltagere: 800 kr.

3 Deltagere: 1200 kr.

4 Deltagere: 1600 kr.

5 Deltagere: 2000 kr.

Send en mail til kontaktlifedesign@gmail.com, eller ring på tlf. 40105758 for at booke din SUP Session


SUP YOGA SESSION

2 timers SUP Yoga Session for 2-5 deltagere, inklusiv:

– En kort intro til udstyr, basispositioner på boardet og sikkerhed

– SUP ud til dagens lokation

– SUP Yoga session (tilpasset i niveau til eventets deltagere)

– En anderledes oplevelse, med plads til gode grin

– Større kontakt mellem krop og sind

– En ny måde at opleve naturen omkring dig

– Bedre kontakt til dig selv, din balance og din krop

Læs mere om det praktisk under FAQ eller find svar på dine spørgsmål

Pris: 350 pr. deltager

(Leje af udstyr: + 50 kr.)

Priser

Du kan booke SUP Yoga Sessions for 2-5 deltagere. Har du ønsker til andre tilspunkter end kalenderen tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte mig.

SUP Yoga Session

Eksklusiv udstyr

2 Deltagere: 700 kr.

3 Deltagere: 1050 kr.

4 Deltagere: 1400 kr.

5 Deltagere: 1750 kr.

SUP Yoga Session

Inklusiv udstyr

2 Deltagere: 800 kr.

3 Deltagere: 1200 kr.

4 Deltagere: 1600 kr.

5 Deltagere: 2000 kr.

Send en mail til kontaktlifedesign@gmail.com, eller ring på tlf. 40105758 for at booke din SUP Session


FAQ om SUP Sessions

𝗠𝗮𝘅 𝗮𝗻𝘁𝗮𝗹 𝗱𝗲𝗹𝘁𝗮𝗴𝗲𝗿𝗲: 5

𝗩𝗶𝗴𝘁𝗶𝗴𝘁 𝘃𝗲𝗱𝗿. 𝗮𝗻𝘀𝘃𝗮𝗿 & 𝘀𝗶𝗸𝗸𝗲𝗿𝗵𝗲𝗱: Deltagelse i undervisning og events arrangeret eller faciliteret af LifeDesign Yoga & SUP sker på eget ansvar. Arrangøren påtager sig derfor intet ansvar for personskader, skader på materiel eller øvrige skader. Deltagere og kursister står inde for at kunne svømme på forsvarlig vis, og er selv ansvarlige for egen sikkerhed på vandet, samt for at følge og respektere de sikkerhedsmæssige og trafikorienterede anvisninger fra den pågældende instruktør. Læs mere her

𝗨𝗱𝘀𝘁𝘆𝗿 𝗼𝗴 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗸: Vi mødes ved Sejlklubben, Hattenæs 2C, i Sejs ved Silkeborg, hvor du kan leje udstyr, eller medbringe eget; dvs. våddragt, board, leash, padle og redningsvest. (BEMÆRK at det er et lovkrav med vest, når du SUP’er)
Det er op til dig om du deltager iført våddragt eller badetøj/sportstøj der gerne må blive vådt. (Bomuld anbefales ikke) Medbring evt. skiftetøj, håndklæde, og noget at drikke efter undervisning.

𝗧𝗶𝗱: Samlet undervisningstid er 2 timer.


Anbefaling LifeDesign
Anbefaling LifeDesign
Anbefaling LifeDesign

Spørgsmål om SUP

Kan jeg være med som nybegynder eller ikke er særlig smidig?

Ja! SUP har den kæmpe fordel, at alle kan være med – også selvom du ikke er i topform, eller synes balancen er helt som den skal være. Du får undervisning i hvordan du bevæger dig fra liggende og knælende stillinger til stående, så du kan tage det i et tempo, hvor du føler dig tryg.

Sikkerhed og ansvar

Deltagelse i undervisning og events arrangeret eller faciliteret af LifeDesign Yoga & SUP sker på eget ansvar.  Arrangøren påtager sig derfor intet ansvar for personskader, skader på materiel eller øvrige skader. Deltagere og kursister står inde for at kunne svømme på forsvarlig vis, og er selv ansvarlige for egen sikkerhed på vandet, samt for at følge og respektere de sikkerhedsmæssige og trafikorienterede anvisninger fra den pågældende instruktør.

Vi anbefaler desuden kursister at have tegnet en privat ulykkesforsikring i tilfælde af at der skulle opstå skader.

Hvor foregår det?

Som udgangspunkt går vi i vandet ved Ny Hattenæs, som ligger imellem Sejs-Svejbæk og Silkeborg. Lige overfor ligger nemlig et skønt område, lokalt kaldet “Brillerne”, hvor vi i det meste vejr kan finde læ og ro til at øve os på teknikken, dyrke SUP Yoga eller bare nyde Silkeborgs natur omkring os.

Silkeborgsøerne og Gudenåen byder jo på mange muligheder for SUP, så tager vi på tur, er der mange oplagte SUP-ruter.

Aflysninger og ændringer

LifeDesign Yoga & SUP kan til enhver tid aflyse eller ændre undervisning, eksempelvis grundet vejrforhold, sygdom, for få tilmeldinger eller andre forhold. Deltagere og kursister vil blive informeret om de ændrede forhold, og få refunderet prisen i tilfælde af at der er betalt på forhånd. 

Derudover gør vi altid opmærksom på ændringer og aflysninger af hold på vores facebookside – følg med her >

Billeder under undervisning

Vi vil naturligvis gøre deltagere opmærksom på hvis der tages billeder undervejs, som benyttes på LifeDesign Yoga & SUP’s hjemmeside, sociale medier eller i anden markedsføringssammenhæng. Ønsker du ikke at billeder af dig benyttes, er det selvfølgelig helt i orden og du giver blot instruktøren besked om dette.

Skal vi følges?

Cover for LifeDesign
334
LifeDesign

LifeDesign

Klarhed, fokus & handling gennem Coaching og Yoga.

2 weeks ago

LifeDesign
Sidste aften i Spanien på PA job efter 14 dage på farten 💪🏻Master modul i SkyggeCoaching, familiefest og en god uge som PA for @jozeelucca på hendes uddannelse 🤍Det har været intenst, lærerigt, smukt og fyldt med alverdens slags opgaver, og nu glæder jeg mig til at komme hjem til basen og mine allerkæreste 💗Hvis jeg kunne tage bjergene og den varme duft af vilde krydderurter med hjem til jer, gjorde jeg det. På gensyn i den forårsgrønne bøgeskov! 🌿.#klarhed #fokus #handling #livsdesign #kvindeligiværksætter #livetsomPA #selvstændigekvinder #entrepreneurlife #iværksætter #iværksætteri #coaching #personligassistent #bosslady #selvstændig #lifebalance #livsbalance #integrity #livsværdier #coachingbusiness #livsdesign #adfærdsdesign #designingyourlife #entrepreneur #coach #yoga #sup #lifedesign See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

LifeDesign
Når det, du frygter, ikke er farligt… 👀Selvkærlighed og selvomsorg er meget mere end varme fodbade og chokolade på sofaen. Det er også de barske valg. 👉🏻 Der, hvor vi mærker at noget kalder på forandring. Hvor vi må turde tage chancen for at skuffe andre, for at passe på os selv. Hvor der skal vælges til og fra.Jeg har selv mærket det igennem mit sygdomsforløb, hvor koldsveden og overspringshandlingerne stod i kø, når der skulle aflyses yogatimer og møder.Frygten for at skuffe andre og bryde deres tillid, når jeg ikke slog til.Og den er barsk – for mig. Det vildeste, varmende og vidunderlige skete bare. For jeg blev mødt af alt det modsatte – kærlighed, forståelse og støtte 💗Ikke nok med at jeg endnu en gang blev bekræftet i at jeg omgiver mig med skønne mennesker – jeg blev også bekræftet i at jeg har designet mit arbejdsliv som selvstændig helt rigtigt.👉🏻 Måske du også kender til frygten for ikke at slå til? For at skuffe andre, og selv betaler for høj en pris istedet?Så håber jeg mit opslag kan støtte DIG i at turde forandringen 🤍.#klarhed #fokus #handling #livsdesign #kvindeligiværksætter #livetsomPA #selvstændigekvinder #entrepreneurlife #iværksætter #iværksætteri #coaching #personligassistent #bosslady #selvstændig #lifebalance #livsbalance #integrity #livsværdier #coachingbusiness #livsdesign #adfærdsdesign #designingyourlife #entrepreneur #coach #yoga #sup #lifedesign See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

LifeDesign
Måske du synes her har været lidt stille, og så har du ret…Jeg har nemlig ikke været på toppen.En blanding af at livet sker og sygdom, har tæret på energien og så er der kun et at gøre – at trække stikket for en stund.Livet sker… og alle har deres egne kampe at bokse med. De sociale medier kan nemt give et misvisende billede af at alt er glitter og glimmer. Og livet er jo meget mere nuanceret end det 🤍Jeg er godt på vej tilbage til mig selv, med al den læring de sidste måneder har givet med 🥀 Måske “mig selv” i en ny form? Ihvertfald øver jeg mig i at tage mig lidt mere tid. Til mig selv, til at være og til at gøre.At leve lidt langsommere. Lidt mere nærværende.Lige nu er jeg landet på opgave med en af mine skønne PA klienter i Spanien, og her er altså ret så rart at være. Tak til dig fordi du stadig er med herinde 🤍 God weekend!.#backontrack #slowliving #klarhed #fokus #handling #livsdesign #lifebalance #livsbalance #livsværdier #kvindeligiværksætter #selvstændigekvinder #entrepreneurlife #iværksætter #iværksætteri #coaching #personligassistent #selvstændig #livsdesign #adfærdsdesign #designingyourlife #entrepreneur #coach #yoga #sup #lifedesign See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

LifeDesign
Hvis du føler dig lidt alene som kvindelig iværksætter, er der en årsag.Vi er nemlig en minoritet i Danmark.👉🏻 Kun 27% af danske iværksættere er kvinder – og derfor kan følelsen af ensomhed nemt blive en del af livet.Warning: det her er en af mine kæpheste, og lige pt nørder jeg en del i området 🔥 For netværk og rollemodeller er så VIGTIG for at vi kan trives og udvikle os i vores livsdesign som selvstændige og iværksættere.Jeg ser det i mit arbejde som PA for soloselvstændige kvinder, og jeg ser det i mit netværk og coachingsessions – hvordan vores identitet, vores forretningsmodel, prissætning og vores FOKUS og udvikling får nye vilkår, når vi har nogle at gøre det sammen med, til at sparre med og turde HANDLE.Enig? Så smid gerne et ❤️ i kommentaren, og lad os få budskabet ud – sammen 💪🏻.#klarhed #fokus #handling #livsdesign #lifebalance #livsbalance #integrity #youdoyou #livsværdier #coachingbusiness #kvindeligiværksætter #selvstændigekvinder #entrepreneurlife #iværksætter #iværksætteri #coaching #personligassistent #bosslady #selvstændig #livsdesign #adfærdsdesign #designingyourlife #entrepreneur #coach #yoga #sup #lifedesign See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

LifeDesign
Kvinde er kvinde bedst 🤘🏻…måske du kender det modsatte udsagn? 👀Jeg mærker en stærk tendens i iværksættermiljøet til at tiden skifter. Til at vi bliver bedre og bedre til at hjælpe og støtte hinanden, og et FOKUS på at ville hinanden det godt 🫶🏻Det varmer mit iværksætterhjerte, for det er den eneste rigtige vej at gå – og det er hos os selv, den starter!👉🏻 Så spørg dig selv: Hvem kan jeg, idag – lige nu, hjælpe på deres vej? Med en støttende hilsen, en anbefaling, en adgang til netværk eller noget helt andet?Det betyder mere end du tror 💗.#klarhed #fokus #handling #livsdesign #sofiamanningcoach #balance #lifebalance #livsbalance #integrity #youdoyou #livsværdier #focus #coachingbusiness #yogabusiness #entrepreneurlife #iværksætter #iværksætteri #coaching #personligassistent #bosslady #selvstændig #livsdesign #adfærdsdesign #designingyourlife #entrepreneur #coach #yoga #sup #lifedesign See MoreSee Less
View on Facebook