Coaching hos LifeDesign er et trygt rum for dig, der gerne vil skabe forandringer i dit liv og ny adfærd på dine mål.

Her er plads til alt hvad du kommer med af tanker, følelser, bekymringer, håb og drømme. Uanset hvad dit udgangspunkt er, er coaching en måde at hjælpe dig selv til at skabe varige forandringer i din fremtid.

Jeg har GLÆDET mig så meget til denne dag hvor jeg kunne tilbyde dig VinterKampagnen – for jeg elsker coaching. Personligt har værktøjerne gjort en kæmpe forskel for mig i mit liv ift. at turde tage store valg, arbejde med mit mindset og perspektiver undervejs, og i det hele taget hele min tilgang til mig selv og verden omkring mig. Coaching har kort sagt gjort en kæmpe forskel ift. det livsdesign, jeg har skabt for mig selv idag.

Den forskel vil jeg gerne tilbyde dig, så dit 2022 bliver lige som du drømmer om – og måske mere til?.


VinterKampagne på Coaching

3 coachingsessioner til kampagnepris – så vinteren kan blive lidt lysere, sindet lidt lettere, og målene komme lidt tættere på. (Læs mere om coaching hos LifeDesign >) De 3 sessioner á 90 min. kan du bruge til lige hvad du har mest brug for at blive coachet på i dit liv lige nu. Uanset hvad det er, gentager vores mønstre og begrænsende tanker sig ofte i vores liv, og coaching på et slags mål breder sig ofte som ringe i vandet ind i andre områder af vores liv. Derfor kan arbejdet med at designe dit 2022 starte mange forskellige steder, alt efter hvad der betyder mest for dig at arbejde med lige nu.

En coachingsession tager udgangspunkt i din nuværende situation, og dit mål eller ønske for fremtiden. Uanset om det er et konkret mål du kommer med, om det er følelser, tanker eller adfærd du skal have hjælp til at arbejde med, eller om du har brug for at tale om noget helt femte. Vi kigger altså fremad, og undersøger hvordan du kan hjælpe dig selv med nye perspektiver, anderledes handlemønster og adfærd, så du kan finde din egen, unikke vej hen imod de mål, du gerne vil opnå. Vi undersøger hvad der forhindrer dig, hvilke barriere du oplever, og hvordan du kan tilgå dem fremadrettet, for at opnå det, du gerne vil.

Eksempler på mål fra klienter

 • Opnå en sundere livsstil 
 • Skabe større mentalt overskud
 • Bryde negative tanke- og handlemønstre
 • Håndtering og bearbejdning af stress – og hvordan man kommer videre
 • Træffe karrierevalg 
 • Håndtere familieforhold og svære familierelationer
 • Bearbejdning af vintertristhed/depression
 • Finde frem til livsværdier og sætte en retning i livet 
 • Skabe orden og overblik og prioritere det vigtige i en travl hverdag
 • Iværksætter – at finde modet og vejen

Book en gratis afklaringssamtale på 15-20 minutter via fomularen, og jeg vender tilbage til dig snarest.

  En coachingsamtale hos LifeDesign

  Samtalen er baseret på spørgsmålsteknikker, et kendskab til kognitive psykologiske processer og hvad der driver os som mennesker, og viden indenfor adfærdsdesign og forandringsprocesser. Et fokus på at du finder de perspektiver, den styrke eller den tilgang i dig selv, som gør det muligt at sætte en givende adfærd på dine mål.


  Hvad kan du forvente?

  Min opgave som coach er at hjælpe dig til at finde ud hvad du gerne vil, hvad der forhindrer dig i at opnå det, og nå dertil på en ærlig, tryg og effektiv måde. Din opgave som klient er at være så ærlig som mulig overfor dig selv og din coach, og give dig selv lov til at lære og være med det, der dukker op undervejs.

  Vores sessioner foregår i hyggelige omgivelser i Sejs, eller online via zoom. Afklaringssamtaler foregår altid over telefon eller zoom.

  Målene og udfordringerne mine klienter kommer med spænder vidt, og netop fordi coaching tager udgangspunkt i dig som klient og det du kommer med, er der også plads til dig.

  Igennem min ACTP akkrediterede uddannelse som coach fra Sofia Manning, og uddannelse indenfor forandringsprocesser, innovation og adfærdsdesign, har jeg tilegnet mig en bred værktøjskasse af metoder og teknikker, som jeg benytter mig af i vores sessions.

  Forandringer og valg har altid interesseret mig, i mit arbejdsliv såvel som i mit privatliv. Vores evne til at vælge, prioritere og tilpasse os forandringer –  uanset hvor forandringen kommer fra og hvad den kræver, er vores perspektiver, ressourcer og bevidsthed afgørende for resultatet og vejen dertil formes. 

  Book en gratis afklaringssamtale på 15-20 minutter

   FAQ

   Kampagneprisen er gældende indtil 28. februar 2022, og købet skal derfor foretages senest denne dato for at du får 3 sessioner til denne pris. Derefter er prisen 2300 kr. Dine tider til sessioner kan dog bookes ind efterfølgende, dvs. de er ikke afhængige af kampagnens slutdato.

   En session har en varighed på max 90 minutter, og foregår enten i min praksis i Sejs eller online via Zoom.