Tænk sig hvis man kunne give en, man holder af, sindsro og sundhed i julegave. Ville det ikke være skønt? Eller hvad med en krop i bedre balance, eller et mentalt frirum i en travl hverdag? Måske en god oplevelse, der bringer jer tættere sammen og giver jer noget at mindes?

Hos LifeDesign tilbyder jeg i år gavekort til forskellige Yoga-julegaver, som du kan give til lige hvem du synes der skal have oplevelsen af hvad yoga kan gøre for krop og sind. Du har muligheden for at vælge imellem et gavekort til yoga på et beløb som du selv vælger, eller et gavekort til oplevelsen “Yoga for 2”. Kender du en, der skal have en yoga-oplevelse i julegave? 

Yoga for 2 | Yoga i Julegave

Vi elsker at give hinanden oplevelser. Oplevelser som vi kan dele, glæde os til og mindes sammen bagefter. 

“Yoga for 2” er en julegave som du kan give din veninde, din partner, din mor eller bror, ja faktisk lige præcis hvem du synes det kunne være skønt at tage en tur med på yogamåtten. I undervises i 1 time, og det er kun jer to der til stede (samt yogalærer). 

Det er ikke vigtigt om I har erfaring med yoga, er smidige eller fleksible. Julegaven “Yoga for 2” kan lige præcis være en mulighed for jer, der er nysgerrige og gerne vil prøve yoga, men er usikker på om det er noget for jer. Det kan også være at I bare gerne vil teste yogaen af i et trygt rum, sammen med en I holder af. Eller måske er det bare en skøn oplevelse sammen med en god ven?

Gavekort | Yoga i Julegave

I år kan du købe gavekort til yoga hos LifeDesign – en skøn julegave, som kan være med til at give modtageren en stærk start på det nye år.

Gavekortet kan bruges til at betale: 

  • Deltagelse på hold i det nye år 
  • Enetimer i yoga
  • Pop-up undervisning
  • Eller andre arrangementer i det nye år

Du bestemmer selv beløbet, og det kan selvfølgelig bruges i hele 2022. Gavekortet kan sagtens bruges som en del af betalingen, så hvis modtageren ønsker en dyrere ydelse end gavekortet lyder på, betaler vedkommende blot differencen.

Du kan læse mere om yoga hos LifeDesign her, og hvilken form for yoga der undervises ud fra.


Bestilling

Er det i år du skal give en skøn yoga-julegave til en du holder af, kan du bestille gaven på kontaktlifedesign@gmail.com. Skriv blot om du ønsker at købe gavekort til “Yoga for 2”, eller hvilket beløb du ønsker gavekortet til yoga skal være på. Betaling foregår over MobilePay, og du modtager naturligvis en bekræftelse på dit køb.

Forsendelse

Du har følgende muligheder for forsendelse både for gavekort på enkeltstående beløb og for gavekort til “Yoga for 2”.

  • Gavekort via pdf til din mail, som du selv printer og pakker ind (Gratis)
  • Indpakket gavekort afhentes i Sejs v. Silkeborg (Gratis)
  • Indpakket gavekort sendes med post. (Gebyr: 50 kr.)