NB: Alle YogaHold er pt. udsolgt. Tilmeld dig facebookgruppen LifeDesign Yogier, for at se når der opstår ledige pladser fra uge til uge.

Sensommeren er tid til ro, fordybelse og kontakten til dig selv, ovenpå de intense sommerdage.

Med Hatha-yoga og små flows i takt med vejrtrækningen, finder vi roen og glæden ved at være i kontakt med os selv, bliver bedre til at mærke kroppens signaler, og øger evnen til at være i nuet.

På YogaHold hos LifeDesign er der plads til alle, uanset om du er begynder eller erfaren indenfor yoga. 

I samarbejdet mellem vejrtrækning, fysiske og mentale øvelser, giver vi kroppen, bindevævet, led, muskler og nervesystemetlige præcis det fokus der skal til, så tankestrømmen skrues ned, energien skrues op, og du går fra timen med en større indre ro, balance og overskud.

Tirsdage kl. 17-18
Datoer
9. august
16. august
23. august
6. september
13. september
20. september
27. september

Tirsdage kl. 19-20
Datoer
9. august
16. august
23. august
6. september
13. september
20. september
27. september

Fredage kl. 9-10
Datoer
12. august
19. august
26. august
9. september
16. september
23. september
30. september

Lørdage kl. 9-10
Datoer
13. august
20. august
27. august
10. september
17. september
24. september
1. oktober

SenSommerYoga

Som på alle hold hos LifeDesign, vil du undervejs få vist forskellige niveauer af de fysiske positioner, så du får mulighed for at opnå den følelse af frihed, fleksibilitet og fokus, som en yogapraksis kan tilbyde. Din nuværende fysiske fleksibilitet og styrke er derfor ikke vigtig ift. om du kan deltage, da din praksis tager udgangspunkt i netop hvor du er lige nu, og at skabe kontakt så du lytter til din krop.

Timen starter med at jeg guider dig mentalt og fysisk til at lande på din yogamåtte, og slutter altid med en lille meditation eller kropsscanning. Under udførelsen af de fysiske øvelser (Asanas), guider jeg løbende dit fokus på dit åndedræt og din kropsbevidsthed, så du undgår smerter og skader, men i stedet beroliger nervesystemet og styrker bindevæv og led.

Om Yoga hos LifeDesign

Yoga er træning af nærvær og krop, vores bevidsthed og fokus, der er meditation og forening af det fysiske og mentale. I undervisningen arbejder jeg bevidst med det faktum at vi alle er forskellige – Vores personligheder, kropsfacon, smidighed og styrke. Det er forskelligt hvilke impulser vi reagerer på, hvordan vi er bygget og bruger vores sanser, og hvordan vores nervesystem, led og muskler påvirkes. Derfor er det en stor fordel at I undervises på små hold på max 5 deltagere, så du undervejs kan blive vejledt individuelt og fordybe dig i din praksis.

FAQ

Pris for alle 7 undervisningsgange: 750 kr. 

Bonus: Når du er tilmeldt et SensommerYoga-hold hos LifeDesign, kan du gratis deltage på ugens andre SensommerYoga-hold i tilfælde af afbud/opståede ledige pladser.

Hvor foregår yogaundervisning hos LifeDesign?

Selve undervisningen foregår i min yogapraksis på HG Junkersvej 13 i Sejs. Bagerst i den skønne baghave imellem træer og buske, ligger en hyggelig lille, rød hytte hvor jeg underviser i yoga og tilbyder coachingsessioner. Du kan ikke undgå at se den fra indkørslen. Her finder vi plads til den ro og fordybelse, som er så givende for din yogapraksis.


Skal vi følges?

Cover for LifeDesign
334
LifeDesign

LifeDesign

Klarhed, fokus & handling gennem Coaching og Yoga.

2 weeks ago

LifeDesign
Sidste aften i Spanien på PA job efter 14 dage på farten 💪🏻Master modul i SkyggeCoaching, familiefest og en god uge som PA for @jozeelucca på hendes uddannelse 🤍Det har været intenst, lærerigt, smukt og fyldt med alverdens slags opgaver, og nu glæder jeg mig til at komme hjem til basen og mine allerkæreste 💗Hvis jeg kunne tage bjergene og den varme duft af vilde krydderurter med hjem til jer, gjorde jeg det. På gensyn i den forårsgrønne bøgeskov! 🌿.#klarhed #fokus #handling #livsdesign #kvindeligiværksætter #livetsomPA #selvstændigekvinder #entrepreneurlife #iværksætter #iværksætteri #coaching #personligassistent #bosslady #selvstændig #lifebalance #livsbalance #integrity #livsværdier #coachingbusiness #livsdesign #adfærdsdesign #designingyourlife #entrepreneur #coach #yoga #sup #lifedesign See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

LifeDesign
Når det, du frygter, ikke er farligt… 👀Selvkærlighed og selvomsorg er meget mere end varme fodbade og chokolade på sofaen. Det er også de barske valg. 👉🏻 Der, hvor vi mærker at noget kalder på forandring. Hvor vi må turde tage chancen for at skuffe andre, for at passe på os selv. Hvor der skal vælges til og fra.Jeg har selv mærket det igennem mit sygdomsforløb, hvor koldsveden og overspringshandlingerne stod i kø, når der skulle aflyses yogatimer og møder.Frygten for at skuffe andre og bryde deres tillid, når jeg ikke slog til.Og den er barsk – for mig. Det vildeste, varmende og vidunderlige skete bare. For jeg blev mødt af alt det modsatte – kærlighed, forståelse og støtte 💗Ikke nok med at jeg endnu en gang blev bekræftet i at jeg omgiver mig med skønne mennesker – jeg blev også bekræftet i at jeg har designet mit arbejdsliv som selvstændig helt rigtigt.👉🏻 Måske du også kender til frygten for ikke at slå til? For at skuffe andre, og selv betaler for høj en pris istedet?Så håber jeg mit opslag kan støtte DIG i at turde forandringen 🤍.#klarhed #fokus #handling #livsdesign #kvindeligiværksætter #livetsomPA #selvstændigekvinder #entrepreneurlife #iværksætter #iværksætteri #coaching #personligassistent #bosslady #selvstændig #lifebalance #livsbalance #integrity #livsværdier #coachingbusiness #livsdesign #adfærdsdesign #designingyourlife #entrepreneur #coach #yoga #sup #lifedesign See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

LifeDesign
Måske du synes her har været lidt stille, og så har du ret…Jeg har nemlig ikke været på toppen.En blanding af at livet sker og sygdom, har tæret på energien og så er der kun et at gøre – at trække stikket for en stund.Livet sker… og alle har deres egne kampe at bokse med. De sociale medier kan nemt give et misvisende billede af at alt er glitter og glimmer. Og livet er jo meget mere nuanceret end det 🤍Jeg er godt på vej tilbage til mig selv, med al den læring de sidste måneder har givet med 🥀 Måske “mig selv” i en ny form? Ihvertfald øver jeg mig i at tage mig lidt mere tid. Til mig selv, til at være og til at gøre.At leve lidt langsommere. Lidt mere nærværende.Lige nu er jeg landet på opgave med en af mine skønne PA klienter i Spanien, og her er altså ret så rart at være. Tak til dig fordi du stadig er med herinde 🤍 God weekend!.#backontrack #slowliving #klarhed #fokus #handling #livsdesign #lifebalance #livsbalance #livsværdier #kvindeligiværksætter #selvstændigekvinder #entrepreneurlife #iværksætter #iværksætteri #coaching #personligassistent #selvstændig #livsdesign #adfærdsdesign #designingyourlife #entrepreneur #coach #yoga #sup #lifedesign See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

LifeDesign
Hvis du føler dig lidt alene som kvindelig iværksætter, er der en årsag.Vi er nemlig en minoritet i Danmark.👉🏻 Kun 27% af danske iværksættere er kvinder – og derfor kan følelsen af ensomhed nemt blive en del af livet.Warning: det her er en af mine kæpheste, og lige pt nørder jeg en del i området 🔥 For netværk og rollemodeller er så VIGTIG for at vi kan trives og udvikle os i vores livsdesign som selvstændige og iværksættere.Jeg ser det i mit arbejde som PA for soloselvstændige kvinder, og jeg ser det i mit netværk og coachingsessions – hvordan vores identitet, vores forretningsmodel, prissætning og vores FOKUS og udvikling får nye vilkår, når vi har nogle at gøre det sammen med, til at sparre med og turde HANDLE.Enig? Så smid gerne et ❤️ i kommentaren, og lad os få budskabet ud – sammen 💪🏻.#klarhed #fokus #handling #livsdesign #lifebalance #livsbalance #integrity #youdoyou #livsværdier #coachingbusiness #kvindeligiværksætter #selvstændigekvinder #entrepreneurlife #iværksætter #iværksætteri #coaching #personligassistent #bosslady #selvstændig #livsdesign #adfærdsdesign #designingyourlife #entrepreneur #coach #yoga #sup #lifedesign See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

LifeDesign
Kvinde er kvinde bedst 🤘🏻…måske du kender det modsatte udsagn? 👀Jeg mærker en stærk tendens i iværksættermiljøet til at tiden skifter. Til at vi bliver bedre og bedre til at hjælpe og støtte hinanden, og et FOKUS på at ville hinanden det godt 🫶🏻Det varmer mit iværksætterhjerte, for det er den eneste rigtige vej at gå – og det er hos os selv, den starter!👉🏻 Så spørg dig selv: Hvem kan jeg, idag – lige nu, hjælpe på deres vej? Med en støttende hilsen, en anbefaling, en adgang til netværk eller noget helt andet?Det betyder mere end du tror 💗.#klarhed #fokus #handling #livsdesign #sofiamanningcoach #balance #lifebalance #livsbalance #integrity #youdoyou #livsværdier #focus #coachingbusiness #yogabusiness #entrepreneurlife #iværksætter #iværksætteri #coaching #personligassistent #bosslady #selvstændig #livsdesign #adfærdsdesign #designingyourlife #entrepreneur #coach #yoga #sup #lifedesign See MoreSee Less
View on Facebook